Om oss

Vikanes Bungum et av de ledende arkitektkontorene på Haugalandet. Vi er et mellomstort kontor med engasjerte arkitekter, interiørarkitekter og arealplanleggere med lidenskap for helhetlig og varig arkitektur.

BAKGRUNN

Vikanes Bungum Arkitekter ble stiftet 1. januar 2006. Firmaet er en videreføring av Arkitektkontoret Vikanes AS med etablering tilbake til 1993.

Våre kontorer er lokalisert i Strandgaten i Haugesund sentrum, med utsikt over Smedasundet, Karmsundet og byens innseiling. Vi har også et satelittkontor i Kunnskapshuset på Stord i Vestland Fylke.

De fleste prosjektene våre er knyttet til kommunene Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio, Vindafjord og Etne på Haugalandet, samt Bømlo og Stord i Sunnhordland.

Vi utarbeider også reguleringsplaner og utomhusplaner i tilknytning til oppdragene, og har tett samarbeid med LY Areal & Landskap, som du kan lese mer om under.


LY Areal & Landskap

Vikanes Bungum Arkitekter AS og Petter J Rasmussen AS gikk sammen og startet LY Areal & Landskap AS i 2022.

Ambisjonen er å bygge opp en spesialisert, sterk og ledende aktør innen arealplanlegging og landskapsarkitektur. LY skal videreføre og videreutvikle den kompetansen som finnes i eierfirmaene PJR og VBA, og vil benytte ressurser fra begge firmaer i sitt arbeid.

LY AREAL & LANDSKAP

Presentasjonsvideo

Se videoen vår, og opplev visjonen på nært hold.

Detaljer

 • Ansatte
  9 ansatte
 • Organisasjon
  Vikanes Bungum Arkitekter AS
  Vikanes Bungum Interiørarkitekter AS
 • Partnere
  Trond Einar Kosberg
  Nils Inge Vikanes
  Lilly Margrethe Kvilhaug
  Jostein Gjerde Vikanes
  Caroline Smedsvig